Tjänster

Om oss :

Auktionsklubban HB har som en specialitet inriktat sig på att handhålla och assistera vid konkursutförsäljningar över hela Sverige.

Vi kan genom vår välbesökta sida www.auktionsklubban.se, och i vår butik Prylmagasinet som är öppet för allmänheten åtaga oss att sälja tillgångar i konkursbon i egen regi, och på uppdrag av konkursförvaltare. Avyttra egendom och inventarier vid omstruktureringar, avyttra restlager, överblivna lager samt ta hand om, och mellanlagra konkursbotillgångar. Även sälja ut konkursegendom via nätauktioner.

Vi har lång erfarenhet av att sälja ut konkurser samt lageröverskott, dödsbon och privatförsäljningar och har de senaste åren sålt ut ett stort antal konkursbon inom flera olika branscher.

Vi säljer även för Polismyndigheterna i hela södra Sverige.

Du som har produkter som du vill sälja är välkommen att kontakta oss. Vi arbetar främst i Södra Sverige men åtar oss uppdrag i hela Sverige. Vi åtager oss gärna att på uppdrag sälja ut konkursegendom på provisionsuppdrag åt förvaltare. Vi ställer upp med personal o kassasystem samt vår långa erfarenhet. Vi kan även via vår sida auktionsklubban.se/online åtaga oss att sälja ut konkursegendom via nätauktion. Smidigt , Enkelt & bra . Kontakta oss för mer information.

 

Du finner våra aktuella försäljningar här på www.auktionsklubban.se och våra nätauktioner på www.auktionsklubban.se/online

 

Avtalskunder

Våra avtalskunder är i regel myndigheter, advokatbyråer, konkursupptecknare.

 

Övriga tjänster.

* Flyttstädning med godkänd besiktning och full garanti . Självklart kan RUT avdrag nyttjas.

* Trädgårdstjänster , samt ett visst urval av hushållsnära tjänster.

* Transport och packning.

* Personaluthyrning för auktionsverksamhet och chaufförer för transportmarknaden B och CE. F-skatt.

* Uthyrning av  lager-, pall- och magasinerings -plats i uppvärmd och larmad lokal.